15/06/2015: Σε Κρήτη και Σαντορίνη από σήμερα δημοφιλής ρωσική τηλεοπτική παραγωγή
Την Κρήτη και την Σαντορίνη επισκέπτεται από σήμερα -με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας - το δημοφιλές  τηλεοπτικό πρόγραμμα “ Let’s go, Let’s eat ” του Ρωσικού  τηλεοπτικού σταθμού NTV . Το πρόγραμμα παρακολουθούν   1.5 εκατ.  τηλεθεατές σε prime time ζώνη, οι οποίοι και επέλεξαν τους δύο αυτούς προορισμούς της Ελλάδας  μέσω διαγωνισμού  με φωτογραφίες από διάφορα μέρη της χώρας μας. Τον διαγωνισμό «έτρεξε»  η εκπομπή,  από τις 7 Μαρτίου , θέτοντας το ερωτήμα στους τηλεθεατές: Ποια   περιοχή  της Ελλάδας βλέπουν.
 
Την εκπομπή παρουσιάζει ο Βρετανός διάσημος showman και μάγειρας  John Warren , που  επί δύο  χρόνια  πραγματοποίησε  επισκέψεις και  γυρίσματα σε 200 πόλεις της Ρωσίας , στην Ισπανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Αίγυπτο και Ταϊλάνδη σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Πρεσβείες .
 
Οι νικητές -κατόπιν κλήρωσης - του διαγωνισμού,  ταξιδεύουν από  σήμερα στην Κρήτη   η οποία  και έλαβε  τις περισσότερες επιστολές.  Μαζί τους  η  τηλεοπτική  παραγωγή και ο παρουσιαστής- μάγειρας  προκειμένου να κινηματογραφηθούν  τα αξιοθέατα , οι παραδόσεις  και η τοπική  κουζίνα ( με επίδειξη μαγειρικής τέχνης  και συνταγών ).
 
Στις 17 Ιουνίου θα επισκεφτούν την Σαντορίνη και στις 19 Ιουνίου θα επιστρέψουν στην Μόσχα.

 

Connect, Engage and Share...
Social Networks

Subscribe to keep in touch...
Newsletter Sign up

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.