19/12/2019 - ΕΟΤ: Παρουσίαση του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο Λονδίνο – Σε συνεργασία με το περιοδικό «Condé Nast Traveller»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα και το εμπλουτισμένο τουριστικό προϊόν της, διοργάνωσε προχθές Τρίτη 17 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου &  Ιρλανδίας σε συνεργασία με το δημοφιλές περιοδικό τουρισμού πολυτελείας «Condé Nast Traveller».

 

Άποψη του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας για την προβολή σε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού «Condé Nast Traveller» των αυθεντικών θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα.

 

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την προβολή των αυθεντικών θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας και ειδικότερα του ιστορικού - πολιτιστικού τουρισμού και σε αυτή συμμετείχε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, το οποίο δημογραφικά ανήκει σε ανώτερη οικονομικοκοινωνικά βαθμίδα και κάθε χρόνο πραγματοποιεί κατά μέσο όρο έξι ταξίδια στο εξωτερικό.

 

Βασική ομιλήτρια ήταν η πολυβραβευμένη ιστορικός, συγγραφέας, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παρουσιάστρια (σε BBC, Channel 4, Netflix, Discovery, PBS, The History Channel, National Geographic, BBC World και ITV), κα Bettany Hughes, της οποίας τις εκπομπές έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 250 εκατ. τηλεθεατές παγκοσμίως. Η B. Hughes έχει βαθειά γνώση της ιστορίας της χώρας μας και το περασμένο φθινόπωρο βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα νέας τηλεοπτικής σειράς, στην οποία ακολουθεί τη δεκαετή πορεία του Οδυσσέα από την Τροία μέχρι την Ιθάκη.

 

Στο μέσον, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Έ. Αναγνωστοπούλου, προλογίζει την εκδήλωση. Αριστερά, η φημισμένη βρετανίδα ιστορικός, B. Hughes, και δεξιά η Acting Executive Retail Editor & Events Director του «Condé Nast Traveller», T. Darricotte.

 

Την εκδήλωση άνοιξε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, η οποία παρουσίασε τις νέες εξελίξεις στο κομμάτι του πολιτιστικού τουρισμού, ενώ τον συντονισμό έκανε η Acting Executive Retail Editor & Events Director του «Condé Nast Traveller», κα Thea Darricotte.
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.