15/12/2021 – Έκθεση ILTM Γαλλίας: Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στον τουρισμό πολυτελείας

Ισχυρό ενδιαφέρον για νέους ελληνικούς προορισμούς στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας διαπιστώθηκε στην 20η Διεθνή Έκθεση International Luxury Travel Market (ILTM), η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κάννες της Γαλλίας από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου.

 

Άποψη του περιπτέρου του ΕΟΤ στην 20η Διεθνή Έκθεση ILTM 2021.

 

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας συμμετείχε στη φετινή επετειακή διοργάνωση με περίπτερο 250 τ.μ. και 32 συνεκθέτες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για στοχευμένες πρωτοβουλίες διεύρυνσης και εμπλουτισμού της τουριστικής προσφοράς.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο ελληνικό περίπτερο πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1200 επαγγελματικές συναντήσεις.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο ελληνικό περίπτερο πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1200 επαγγελματικές συναντήσεις εκπροσώπων των ελληνικών εταιρειών με διεθνείς hosted buyers, κυρίως από ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ, γεγονός που επιβεβαιώνει την ιδιαίτερα υψηλή θέση που κατέχει η Ελλάδα στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού πολυτελείας.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι, μόλις τον Νοέμβριο, η Ελλάδα απέσπασε, μεταξύ άλλων, το βραβείο του Καλύτερου Διεθνούς Προορισμού για Τουρισμό Πολυτελείας (Best Luxury Destination International) στα Όσκαρ της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας, Travvy Awards.
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.