5/9/2019:Συνάντηση της Πρόεδρου ΕΟΤ με την ΕΞΑΑΑ. Έναρξη σταθερού διαλόγου με τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα ¨Αντζελα Γκερέκου με τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) κα Λ. Φαληρέα (πρώτη, από αριστερά), κο Ευγ. Βασιλικό και κα Λ. Καρανάσιου-Ζούλοβιτς.

 

Η τουριστική προβολή της Αθήνας και της Αττικής, η συμβολή του ΕΟΤ σε αυτήν και η ανάγκη για ανάπτυξη συνεργασιών με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες 4 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, με την Πρόεδρο της  Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), κα Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς, τον Γενικό Γραμματέα κο Ευγένιο Βασιλικό και την Υπεύθυνη Διεύθυνσης & Γραφείου Τύπου, κα Λία Φαληρέα.

 

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε η έναρξη σταθερού διαλόγου για την οργάνωση και υλοποίηση συνεργειών, στο πλαίσιο και της νέας λειτουργίας του ΕΟΤ, καθώς και το κάλεσμα προς τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου για αποτελεσματική συνεργασία προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.