30/06/2015: Συνδρομητές Περιοδικού Δρόμου
Ως ελάχιστο  δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας, ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού έγινε συνδρομητής  στο περιοδικό  ΣΧΕΔΙΑ. Πρόκειται  για το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου, (μέλος του Διεθνούς Δικτύου Περιοδικών Δρόμου), που υποστηρίζει έμπρακτα ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: αστέγους, άνεργους και πολίτες που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.
 
Ο Σύλλογος  των Υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού  ως νέο συλλογικό όργανο με έντονες  ανησυχίες, επέλεξε να βοηθήσει ενεργά την ΣΧΕΔΙΑ, ακολουθώντας το πρόγραμμα: «Συνδρομή Αλληλεγγύης», μια δωδεκάμηνη συνδρομή πέντε τευχών , ενώ παράλληλα επιδίωξε και πήρε άδεια ώστε διαπιστευμένοι πωλητές του περιοδικού να βρίσκονται στην είσοδο του ΕΟΤ, σε «προστατευμένο πόστο» και να πωλούν το περιοδικό σε  όποιον υπάλληλο ή επισκέπτη του ΕΟΤ επιθυμεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.