27/5/2013: Ομιλία της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη στο συνέδριο με θέμα Crete Meets China

 

Στις ευοίωνες προοπτικές της ελληνο-κινεζικής συνεργασίας, στον τομέα του τουρισμού, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο με θέμα «Crete Meets China», που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, στο στάδιο TAE KWON DO, στο πλαίσιο της έκθεσης «Κρήτη – Η μεγάλη συνάντηση».
 
 
Η υπουργός επισήμανε ότι οι διμερείς σχέσεις έχουν αναπτυχθεί με αξιοσημείωτους ρυθμούς, η τουριστική ροή ξεκίνησε, το πεδίο της συνεργασίας διευρύνθηκε και οι δυνατότητες είναι ακόμη ανεξάντλητες.
 
 
Η κυρία Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην Κρήτη και στις δυνατότητες προσέλκυσης τουριστών, καθώς και στους στόχους του Υπουργείου Τουρισμού, που είναι η ανάπτυξη μιας διαδικτυακής στρατηγικής προσέλκυσης επισκεπτών από την Κίνα, η αύξηση των «ταξιδιών γνωριμίας» με εκπροσώπους της κινεζικής τουριστικής βιομηχανίας, ο συνδυασμός εκδηλώσεων τουριστικού χαρακτήρα με την προώθηση ελληνικών προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης.
 
 
«Στα σχέδιά μας είναι και η κατάρτιση και πληροφόρηση για ταξιδιωτικούς πράκτορες των δύο χωρών, προκειμένου να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς» τόνισε μεταξύ άλλων η υπουργός.
 
 
Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ομιλίας της Υπουργού Τουρισμού στο συνέδριο Crete Meets China εδώ.
 
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.