25/05/2016: Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Κρήτη

Η Κρήτη ως ιδανικός προορισμός για διακοπές και όχι μόνον , παρουσιάζεται σε πολυσέλιδο( 22σελίδες) αφιέρωμα του περιοδικού «Ici et Ailleurs» που κυκλοφόρησε στη Γαλλία και θα μείνει στα περίπτερα για τρεις μήνες.

 

Ο συντάκτης του εγκωμιαστικού αυτού άρθρου για τις ομορφιές, την κουζίνα και την κουλτούρα φιλοξενίας της Μεγαλονήσου ,ταξίδεψε στην Κρήτη-μετά από ενέργειες του Γραφείου ΕΟΤ στη Γαλλία- συνοδευόμενος από την φωτογράφο κα Ray, μεταξύ 21 και 26 Απριλίου 2015. Το κόστος για τον ΕΟΤ ήταν μηδαμινό καθώς τα εισιτήρια εξασφαλίστηκαν από την Aegean και η φιλοξενία από τοπικά ξενοδοχεία.

 

Το αποτέλεσμα όμως είναι για τον Ελληνικό Τουρισμό λίαν ικανοποιητικό, καθώς το περιοδικό «Ici et Ailleurs» απευθύνεται σε κοινό υψηλής κοινωνικής και οικονομικής τάξης – αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του ανέρχεται σε 7,50€ -που ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρίσουν τον κόσμο ταξιδεύοντας.

 

Παρουσιάζει τους προορισμούς και τα ταξίδια έχοντας σαν γνώμονα την επαφή και γνωριμία του επισκέπτη με τον τόπο, τους κατοίκους και των πολιτισμό κάθε προτεινόμενης περιοχής, όπως εν προκειμένω η Κρήτη.

 

Οι αναγνώστες του ταξιδεύουν τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο στο εξωτερικό- και η κυκλοφορία του είναι 50 000 αντίτυπα με τετραπλάσια σχεδόν αναγνωσιμότητα (τουλάχιστον 120 000 άτομα).

 

Κατεβάστε το πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού «Ici et Ailleurs» εδώ.

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.