23/05/2011: Ο υφ Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης εκπροσώπησε τη κυβέρνηση στην επιμνημόσυνη δέηση του σμηναγού Ηλιάκη

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης εκπροσώπησε τη Κυβέρνηση στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Κάρπαθο.

Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Νικητιάδης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Κυβέρνησης , ενώ σε ομιλία του αναφέρθηκε στις αξίες της αυταπάρνησης, αυτοθυσίας, φιλοπατρίας, που εκφράστηκαν με τον ηρωικό θάνατο του σμηναγού.
Στη τελετή παραβρέθηκαν ο αρχηγός της αεροπορίας Αντιπτέραρχος Κλόκοζας Βασίλης, ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Νακόπουλος Γεώργιος, o Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Βελεγράκης Κωνσταντίνος, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κουρουπάκη Ευαγγελία και Κασάρας Γεώργιος, της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη, του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής , οι δήμαρχοι Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και άλλοι.
Ο κ. Νικητιάδης με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Κάρπαθο, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νησιού και συζήτησε θέματα που αφορούν στον τουρισμό και την ανάπτυξη του νησιού.

Η ομιλία του υφυπουργού.

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.