22/11/2018: ΕΟΤ - Παρουσίαση των Ιωαννίνων και της Ηπείρου σε Ολλανδούς T.Os και δημοσιογράφους

Ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των Ιωαννίνων και ευρύτερα της Ηπείρου σε περισσότερους από 40 εκπροσώπους ολλανδικών ΜΜΕ και τουριστικούς πράκτορες διοργάνωσε στις 13 Νοεμβρίου 2018 στην Ουτρέχτη η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου 365 ημέρες το χρόνο. Στόχος της παρουσίασης ήταν η ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων, των δημοσιογράφων και των influencers σχετικά με την ποικιλομορφία της περιοχής και τις δυνατότητες που προσφέρει για εναλλακτικό τουρισμό (χειμερινά σπορ, ιαματικό τουρισμό, θαλάσσιο τουρισμό κ.ά), προκειμένου να την εντάξουν στα πακέτα τους εμπλουτίζοντας έτσι τις επιλογές των Ολλανδών τουριστών, αλλά και να την επισκεφθούν μελλοντικά σε ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) ή δημοσιογραφικά ταξίδια (press trips).

 

Παρουσίαση του προορισμού Ιωάννινα – Ήπειρος από τον Ειδικό Σύμβουλο του Δήμου Ιωαννιτών κ. Στέφανο Ζέρβα.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Ένωσης Ξενοδόχων και του Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία για στοχευμένες επαγγελματικές συναντήσεις με επιλεγμένους Τ.O’s και τουριστικούς πράκτορες, καθώς και με τους δημοσιογράφους, ενώ η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με networking dinner και κλήρωση δώρων που προσέφεραν οι Ηπειρώτες συμμετέχοντες.

 

 

Στιγμιότυπο από την κλήρωση δώρων στους Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Διακρίνονται, από αριστερά, ο κ. Αχιλλέας Παπαευθυμίου, επιχειρηματίας & εκπρόσωπος τουριστικών πρακτόρων, ο κ. Νίκος Γκόλας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, ο κ. Ιωάννης Εμμανουηλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος - εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, η κα Ελένη Σκαρβέλη, προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών, καθώς και οι νικητές της κλήρωσης.

 


Η ανταπόκριση της ολλανδικής αγοράς στη νέα πρωτοβουλία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών ήταν απολύτως θετική, γεγονός που αντανακλά το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του ολλανδικού κοινού για την Ελλάδα με τις κρατήσεις από την Ολλανδία για την χώρα μας να παρουσιάζουν σημαντική άνοδο και κατά την φθινοπωρινή περίοδο του 2018.  

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.