22/04/2016: Ταξίδι εξοικείωσης στη Χαλκίδα Εύβοιας

Ταξίδι εξοικείωσης στην Εύβοια για γερμανούς δημοσιογράφους και Τ.Ος, εξειδικευμένους σε ειδικούς προορισμούς της Ελλάδας, οργάνωσε αρχές Απριλίου ο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Η δράση περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής επικοινωνίας του Ε.Ο.Τ., που  στόχο έχει να καταστήσει γνωστές στο εξωτερικό τις λιγότερο προβεβλημένες ομορφιές της Ελλάδας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη των προσκεκλημένων μας, σε γραφικά σημεία της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής, περιηγήσεις σε αρχαιολογικά μνημεία και χώρους υψηλής πολιτισμικής αξίας, αλλά και γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις.

 

Οι εκπρόσωποι των γερμανικών Τ.Ος είχαν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με σημαντικούς τουριστικούς παράγοντες και διοργανωτές ταξιδιών νησιού, μέσω μίας σειράς B2B συναντήσεων.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.