15/05/2017: Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην 7η Παγκρήτια Έκθεση στο ΣΕΦ

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε την 7η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», κατά την χθεσινή τελευταία ημέρα λειτουργίας της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Στο χαιρετισμό της, η Υπουργός τόνισε ότι το 2017 έχει ξεκινήσει θεαματικά για τον ελληνικό τουρισμό, σε συνέχεια των ρεκόρ της προηγούμενης διετίας, και η Κρήτη πρωταγωνιστεί.

 

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με εκθέτες στα περίπτερα της έκθεσης.

 

Αναφέρθηκε στην υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, στο σχεδιασμό για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη , και ειδικότερα στην υποστήριξη δράσεων για την διασύνδεσή του τουρισμού με τα τοπικά προϊόντα.

 

Η οργανωμένη προώθηση και προβολή των ελληνικών προορισμών και των τοπικών τους προϊόντων, επισήμανε η κα Κουντουρά, μπορεί να κινητοποιήσει νέα οικονομική δραστηριότητα, νέες πηγές εσόδων και απασχόλησης με οφέλη που διαχέονται στις τοπικές κοινωνίες.

 

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με το διοργανωτή της Έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη και τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου Ανωγειανών της Αθήνας "Το Ιδαίον Άντρον".

 

Η Υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στο ρόλο των εκθέσεων που δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πατρίδας τους, τα παραγόμενα προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις του κάθε τόπου.

 

Οι διοργανωτές υποδέχθηκαν την κα Κουντουρά με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις Κρητικών Συλλόγων που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της έκθεσης.

 

Η Υπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους εκθέτες και παραγωγούς.

 

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με το διοργανωτή της Έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.