14/07/2016: Δράσεις ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου
Δύο  ακόμη δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης (press trips)  στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την προσέλκυση Τούρκων και Γάλλων επισκεπτών στη χώρα μας  – οργανώνει για τον Ιούλιο ο ΕΟΤ, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού  της  Αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και  Τουρισμού  κας Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις.  
 
Στο πλαίσιο του εν λόγω σχεδιασμού, ο  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα δύο νέες εισηγήσεις για  τη δαπάνη υλοποίησης δημοσιογραφικών  ταξιδιών: α) στη Λέσβο και τη Σάμο  για το τηλεοπτικό συνεργείου του  τουρκικού «World Travel Channel» και β) στην  Κω για Γάλλους bloggers τουριστικών ηλεκτρονικών σελίδων.
Σκοπός των δράσεων, η συλλογή πληροφοριών  και φωτογραφικού  υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των  τουριστικών επιλογών  που έχουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι ξένοι τουρίστες .  
 
Συγκεκριμένα:
 
Α) Σε Λέσβο και Σάμο θα βρεθούν  (19-25 Ιουλίου 2016)  τέσσερις  δημοσιογράφοι και τεχνικοί του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού «World Travel Channel» με στόχο τη διενέργεια τηλεοπτικών γυρισμάτων στα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις  διαδρομές των δύο νησιών. Το θέμα θα προβληθεί  στην εκπομπή «Welcome To» του «World Travel Channel», που εκπέμπει στην Τουρκία καθώς και στο διεθνές δίκτυο του  καναλιού στην αγγλική γλώσσα. Το  ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Τουρκίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
 
Β) Στην Κω θα βρεθούν (25-28 Ιουλίου 2016), πέντε Γάλλοι δημοσιογράφοι/bloggers από τα ηλεκτρονικά Μέσα: http://www.hedilya-worldtour.com/,http://www.helloitsvalentine.fr/, http://www.selimniederhoffer.com/, http://www.chauxmelemonde.com/, http://lesbaroudeurs.fr/ για την προβολή του νησιού στη Γαλλική και όχι μόνον τουριστική αγορά. Το ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας με την συνδρομή του Δήμου Κω.
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.