14/06/2016: Ταξίδι εξοικείωσης κινέζων Tour Operators & εκπροσώπων Media σε Κρήτη, Σαντορίνη, Χίο

Η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Χίος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεγάλων Tour Operators και εκπροσώπων Media από την Κίνα, που επισκέφτηκαν τα τρία νησιά το διάστημα 23-30 Μαΐου 2016.

 

Με στόχο την προβολή των νησιών μας στην κινεζική αγορά, την αποστολή διοργάνωσαν: το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Ρεθύμνου, Χανίων, Αγ. Νικολάου, Σαντορίνης, Χίου, τις ενώσεις ξενοδόχων Χανίων, Ρεθύμνου, Σαντορίνης καθώς επίσης το Προξενείο της Ελλάδος στη Σαγκάη και το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Πεκίνο.

 

Τη χώρα μας επισκέφτηκαν έξι στελέχη κινέζικων τουριστικών πρακτορείων, ένα στέλεχος κινέζικης αεροπορικής εταιρείας, ένας δημοσιογράφος και ένας ταξιδιωτικός blogger.

 

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της αποστολής πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες συναντήσεις με τους Δήμους, τους τουριστικούς φορείς και ενώσεις και τα εμπορικά επιμελητήρια των προορισμών.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.