14/02/2017: Ο γαστρονομικός πλούτος της Χαλκιδικής στην Ιταλία
Γαστρονομική εκδήλωση με παρουσίαση παραδοσιακών πιάτων της Χαλκιδικής διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, σε συνεργασία με τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, στις 16 Φεβρουαρίου στη φημισμένη Σχολή Μαγειρικής της Ρώμης «Coquis Ateneo Italiano Della Cusina». 
 
Η εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, εντάσσεται στο ευρύτερο προϊόν με θέμα «Sailing, Diving and Cruising», που προωθεί ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού και στόχος της είναι η ανάδειξη της περιοχής στους Ιταλούς επαγγελματίες του κλάδου ως ένας προορισμός ο οποίος, εκτός από τα ήδη γνωστά διεθνώς πλεονεκτήματά του, διαθέτει και πλούσια γαστρονομική παράδοση.
Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.