12/03/2012: Συμμετοχή του Ε.Ο.Τ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2012

Τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, από 7 έως 11 Μαρτίου 2012, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Γιώργος Κολέτσος.

Η ΙΤΒ Berlin, αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την τουριστική βιομηχανία και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό εκθετών από όλο τον κόσμο.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ κ. Γιώργος Κολέτσος υποδέχθηκαν στο ελληνικό περίπτερο μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο του Βερολίνου κ. Klaus Wowerei και τον Πρόεδρο της Messe Berlin GmbH κ. Raimund Hosch.

Ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ, κ. Γιώργος Κολέτσος, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και γερμανικά Μ.Μ.Ε, προκειμένου να ενισχύσει την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος στη γερμανική αγορά και την μέγιστη δυνατή προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ανάμεσα στο πλήθος συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γιώργος Κολέτσος ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι συναντήσεις με τους C.E.O των μεγαλύτερων Tour Operators, TUI, Thomas Cook Group και REWE.

Παράλληλα έδωσε πλήθος συνεντεύξεων σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης όπως τους τηλεοπτικούς σταθμούς RTL και Sonneklar TV, Pro Sieben & SAT1, τον ραδιοφωνικό ARD-WDR, το μεγαλύτερο επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό της Γερμανίας FVW, την εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, τονίζοντας την ασφάλεια της Ελλάδας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γερμανικό λαό για την στήριξη που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ανάπτυξη της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.

Από Γραφείο Επικοινωνίας

Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.