08/05/2018:Με την υποστήριξη του ΕΟΤ η συναυλία της Μαρία Φαραντούρη στο Carnegie Hall.

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαϊου 2018 η συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

 

Με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και της χορωδίας του Αρχιεπισκοπικού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας, η Μαρία Φαραντούρη θα παρουσιάσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την μουσική πορεία της καλλιτέχνιδας για πάνω από 40 χρόνια. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η απονομή τιμής στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη.

 

 

Στην αίθουσα Stern Auditorium/Perelman Stage χωρητικότητας 2.804 καθισμάτων Έλληνες και Αμερικάνοι θεατές από τη λίστα του Carnegie Hall καθώς και φοιτητές των γειτονικών πανεπιστημίων που συνεργάζονται με τον εμβληματικό συναυλιακό χώρο στην καρδιά του Manhattan, αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον σπουδαία αυτή μουσική βραδιά.

 

Η στήριξη του ΕΟΤ εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης της Ελλάδας ως πολιτιστικού τουρισμού 365 ημέρες το χρόνο, με την προσέγγιση του φιλόμουσου κοινού της Νέας Υόρκης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του Carnegie Hall:
https://www.carnegiehall.org/Calendar/2018/05/12/MARIA-FARANTOURI-0800PM

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.