08/02/2019: Ο ΕΟΤ προβάλει τη Σάμο στη Σερβία

Το νησί της Σάμου ως ένας ιδιαίτερα ελκυστικός και υψηλού επιπέδου προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 6 Φεβρουαρίου στο εμβληματικό ξενοδοχείο Metropol Palace του Βελιγραδίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο Δήμος Σάμου και η Υπηρεσία ΕΟΤ Σερβίας, με την υποστήριξη της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι. 

 

Γενική άποψη της αίθουσας του ξενοδοχείου Metropol Palace του Βελιγραδίου, όπου παρουσιάστηκε η Σάμος ως υψηλού επιπέδου προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη μεγάλων τουριστικών πρακτορείων και ταξιδιωτικών γραφείων, αεροπορικών εταιρειών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και των ποτών, δημοσιογράφοι και bloggers, καθώς και εκπρόσωποι σερβικών κρατικών και ιδιωτικών φορέων.

 

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας κα Σοφία Λαζαρίδου απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

 

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε κοκτέιλ-δεξίωση, όπου αναδείχθηκε η γαστρονομία της Σάμου και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σαμιώτικες γεύσεις και λιχουδιές με τοπικά προϊόντα, που έφθασαν στο Βελιγράδι ειδικά για την εκδήλωση, καθώς και κρασιά τα οποία προσφέρθηκαν από τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου (ΕΟΣΣ).

 

Στιγμιότυπο από το κοκτέιλ-δεξίωση, όπου προσφέρθηκαν γεύσεις και κρασιά από τη Σάμο.

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.