03/05/2012: Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ, κ. Γ. Κολέτσου στη Διεθνή Έκθεση ARABIAN TRAVEL MARKET 2012

Τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ARABIAN TRAVEL MARKET 2012 επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Γιώργος Κολέτσος που πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 30/4 έως 3/5/2012.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Γενικός Γραμματέας πραγματοποίησε συναντήσεις με τους αντίστοιχους ομολόγους του Abu Dhabi Tourism Authority κ. Mubarak Hamad al Muhairi και του Εμιράτου του Dubai κο Khalid Ahmed Bin Sulayem με τους οποίους αντάλλαξαν πληροφορίες και απόψεις για την πορεία του τουρισμού στις δύο χώρες καθώς και για μελλοντικές συνέργειες και συνεργασίες.

 

Παράλληλα παραχώρησε συνέντευξη στο "Al Arabiya News Channel" και παρέστη σε συνέντευξη τύπου - παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού. Ο κ. Κολέτσος είχε επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις με τους μεγαλύτερους Τ.Ο.s της αγοράς: Al Rais Holidays, Alpha Tours, Emirates Holidays, με δημοσιογράφους των μεγαλύτερων σε κυκλοφορία αγγλόφωνων εφημερίδων , των εκπροσώπων των αεροπορικών εταιρειών Al Etihad και Emirates Airlines και τέλος με εκπροσώπους διαφημιστικών. Το σύνολο των συναντήσεων χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερη θετική ατμόσφαιρα των συνομιλιών. Τόσο οι φορείς όσο και οι εταιρείες με την οποίες πραγματοποιήθηκαν οι ως άνω συναντήσεις εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με αντίστοιχους ελληνικούς φορείς.

 

Πλήθος επαγγελματιών επισκέφτηκε το περίπτερο του ΕΟΤ όχι μόνο από τα ΗΑΕ αλλά και από πολλά υποσχόμενων νέων τουριστικών αγορών όπως η Ινδία, Λίβανο, Ρωσία ,Κίνα κ.λ.π. Τη στήριξη του στη προσπάθεια της Ελλάδας εξέφρασε και ο Έλληνας Πρέσβης στο Abu Dhabi κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και της συνομιλίας του με τον Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. και τους συνεκθέτες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

Φώτο: Ο Γενικός Γραμματέας του Abu Dhabi Tourism & Culture Authority, HE Mubarak Al Muhairi με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Γιώργο Κολέτσο.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.