02/11/2015: Ο Ε.Ο.Τ.στην 67η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φραγκφούρτης

Στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φραγκφούρτης (14-18 Οκτωβρίου 2015) συμμετείχε και φέτος, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.

 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παγκοσμίως εκδοτική συνάντηση, στην οποία ο ΕΟΤ είχε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Ελληνικού Περιπτέρου, εμπλουτίζοντας την εκδοτική παρουσία της Ελλάδας με λευκώματα και επιλεγμένα, καλαίσθητα πληροφοριακά φυλλάδια στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα.

 

Τα διαφημιστικά spots του Ε.Ο.Τ., που προβάλλονταν σε μεγάλη οθόνη, σε εμφανές σημείο του περιπτέρου, καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης, ενίσχυαν τη συνολική Eλληνική παρουσία, ενώ μοιράστηκαν διάφορα αναμνηστικά δωράκια. Κεντρική εκδήλωση της ελληνικής συμμετοχής ήταν το «ελληνικό πάρτι», την Παρασκευή 16/10., με τη συμμετοχή πολλών προσκεκλημένων, εκδοτών, συγγραφέων και δημοσιογράφων, από διάφορες χώρες.

 

Με τις ενέργειες αυτές η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου αποτέλεσε και εφέτος μια πύλη επαφής, της Ελλάδας με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω της σύγχρονης πνευματικής της παραγωγής, του πολιτισμού της και της προβολής των πολύπλευρων δυνατοτήτων που παρέχει στον επισκέπτη η χώρα μας, ώστε να ζήσει στις διακοπές του “μια μοναδική εμπειρία“ σε έναν “all time classic“ τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.