02/04/2019: ΕΟΤ – Ιδιαίτερα επιτυχημένο roadshow για την προβολή της Αττικής στην Ιταλία

Ειδικό roadshow στο Μιλάνο και τη Ρώμη για την προβολή και προώθηση της Αττικής σε επιλεγμένους Ιταλούς  δημοσιογράφους, bloggers, influencers, καθώς και εκπροσώπους Ts και τουριστικών πρακτορείων, διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας και η Περιφέρεια Αττικής στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα.

Άποψη από την εκδήλωση στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στη Ρώμη για την προβολή και προώθηση της Αττικής στην ιταλική αγορά.

 

Ειδικότερα στις 20 Μαρτίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ελληνικού εστιατορίου στο Μιλάνο, στελέχη της Περιφέρειας παρουσίασαν το τουριστικό προϊόν της Αττικής, ενώ την επομένη η παρουσίαση επαναλήφθηκε στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στη Ρώμη με τη συμμετοχή της πρέσβεως κας Τασίας Αθανασίου. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το εύρος των επιλογών για ποικίλες δραστηριότητες στην Αττική, όπως είναι ο τουρισμός city break, ο πολιτιστικός τουρισμός, οι ποδηλατικές και περιπατητικές διαδρομές, οι γαστρονομικές εμπειρίες, οι επισκέψεις σε οινοποιεία, οι διακοπές στην αθηναϊκή Ριβιέρα και το island hopping στα νησιά του Σαρωνικού. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, τον λόγο έλαβαν οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, καθώς και δημοσιογράφοι οι οποίοι επισκέφθηκαν πρόσφατα την Αθήνα και την Αττική στο πλαίσιο fam trips που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας και περιέγραψαν την εμπειρία τους στο κοινό.

 

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ιταλίας Κ. Μπουλασίδου ανοίγει την εκδήλωση στο ελληνικό εστιατόριο του Μιλάνου.

 

Συντονίστρια και στις δύο εκδηλώσεις ήταν η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ιταλίας, κα Κυριακή Μπουλασίδου.

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.