21/02/2019: Αιγίδα του ΕΟΤ σε δύο διεθνείς αγώνες δρόμου

Δύο διεθνείς αγώνες δρόμου, που ενισχύουν την εικόνα της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για αθλητικό τουρισμό και συμβάλλουν έμπρακτα στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και «Τουρισμό 365 μέρες το χρόνο», έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Τσέγα.

08/02/2019: Ο ΕΟΤ προβάλει τη Σάμο στη Σερβία

07/02/2019: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ δύο σημαντικές τουριστικές εκδηλώσεις

To 3o Boutique Hotels Forum, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου και τα Tourism Awards 2019 που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 9 Απριλίου, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ με αντίστοιχες αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Τσέγα.

06/02/2019: Σημαντική αύξηση αφίξεων από την Ελβετία και το 2019 – Συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Ζυρίχης «Fespo Zürich»

Με την πρόβλεψη των μεγαλύτερων T.Os της ελβετικής αγοράς για σημαντική αύξηση προς ελληνικούς προορισμούς και το 2019, μετά την άνοδο κατά 5,8% το 2018, ολοκληρώθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Fespo της Ζυρίχης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 600 εκθετών, προσελκύοντας 65.000 επισκέπτες. Όπως διαπιστώθηκε, το ενδιαφέρον των Ελβετών στρέφεται κυρίως σε διακοπές κατά τη χαμηλή τουριστική περίοδο και στην ανακάλυψη νέων προορισμών στη χώρα μας σε συνδυασμό με δραστηριότητες στη φύση.

29/01/2019: Αύξηση 14% των αφίξεων από τη Σλοβακία το 2019 – Συμμετοχή του ΕΟΤ στην Έκθεση «ITF Slovakiatour 2019» της Μπρατισλάβας

Σημαντική αύξηση κατά 14% θα εμφανίσουν οι αφίξεις τουριστών από τη Σλοβακία στην Ελλάδα κατά το 2019, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα χρονιά πως η χώρα μας συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών των Σλοβάκων για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Με το θετικό αυτό μήνυμα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΟΤ στην 25η Έκθεση Τουρισμού «ITF Slovakiatour 2019», που πραγματοποιήθηκε στη Μπρατισλάβα από 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, προσελκύοντας περισσότερους από 73.000 επισκέπτες.

 

18/01/2019: Ουτρέχτη «Vakantiebeurs 2019»: Αισιοδοξία από την Ολλανδική αγορά. - Νέο βραβείο στην Ελλάδα για τα καλύτερα εστιατόρια

Με την αισιοδοξία των Ολλανδών Τ.Οs για θετική εξέλιξη των κρατήσεων από την Ολλανδία προς την Ελλάδα και το 2019-μετά το ρεκόρ αφίξεων κατά το 2018, που έφτασαν για πρώτη φορά τους 924.434 επισκέπτες με αύξηση 18,9%-  ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ολλανδίας «Vakantiebeurs 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη από τις 9 έως τις 13 Ιανουαρίου.

15/01/2019: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικά τουριστικά συνέδρια

Το 1ο Συνέδριο «Τουρισμός Υγείας στη Θεσσαλία», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιανουαρίου στη Λάρισα και το Συνέδριο & Workshop με τίτλο «Social Media in Tourism» που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα, έθεσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Τσέγα.

21/12/2018: ΕΟΤ – ΤUI: Εκδήλωση ενημέρωσης 80 Βέλγων τουριστικών πρακτόρων

Με στόχο την ενημέρωση Βέλγων ταξιδιωτικών πρακτόρων, που συναλλάσσονται με το ευρύ κοινό και διαμορφώνουν τις ταξιδιωτικές τάσεις και τις επιλογές των προορισμών διακοπών, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών συμμετείχε σε εκδήλωση δημοσίων σχέσεων για 80 τουριστικούς πράκτορες της βελγικής Λιμβουργίας, η οποία διοργανώθηκε στην πόλη Hasselt στις 13 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του κοινού διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ με τον Τ.Ο TUI Βελγίου.

20/12/2018: Εορταστική εκδήλωση του ΕΟΤ Ρωσίας προς τους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 19 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ελληνικό εστιατόριο της Μόσχας η ετήσια εορταστική εκδήλωση της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας και ΚΑΚ και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, κατά την οποία δεξιώθηκαν τους κυριότερους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, επίσημους  τουριστικούς φορείς της χώρας και κρατικούς αξιωματούχους, δημοσιογράφους, καθώς και άλλους σημαντικούς διαμορφωτές της ρωσικής κοινής γνώμης.

 

12/12/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του γερμανικού T.O. Berge & Meer

Την προβολή της Ελλάδας και των πολλαπλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, είχε ως στόχο η συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τ.Ο. Berge & Meer, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Rhein Mosel Halle της ιστορικής πόλης Koblenz.

 

Pages

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.