24/04/2018: Με τη συμμετοχή του ΕΟΤ τα εγκαίνια της Volotea στη Μασσαλία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας τα εγκαίνια της νέας βάσης της Volotea. Τέσσερις ελληνικοί προορισμοί θα είναι πλέον προσβάσιμοι με τις απευθείας πτήσεις της Volotea: Κέρκυρα, Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

 

23/04/2018:Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εκπροσώπησε την Ελλάδα στην παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και ήταν επίσημη προσκεκλημένη στην παρέλαση, με τη συμμετοχή των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, στην 5η Λεωφόρο,  η οποία «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα και κατακλύσθηκε από πλήθος κόσμου.

 

21/04/2018: Συνάντηση εργασίας της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο κ. Γ. Πατούλη και το Δ.Σ. της ΕΛΙΤΟΥΡ για το σχέδιο δράσης στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια του τουρισμού υγείας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ελληνικού Τουρισμού Υγείας, ΕΛΙΤΟΥΡ, του εθνικού φορέα που προέκυψε μέσα από τη συνένωση των δομών τουρισμού υγείας στην Ελλάδα.

 

Η Υπουργός συνεχάρη τον κ. Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο του ΕΛΙΤΟΥΡ και επίσης Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους, και τους ευχήθηκε καλή θητεία.

20/04/2018: ΕΟΤ - Fam Trip Αυστραλών πρακτόρων και συνεργατών της Qatar Airways στη Βόρεια Ελλάδα

20/04/2018: ΕΟΤ - Fam Trip Αυστραλών πρακτόρων και συνεργατών της Qatar Airways στη Βόρεια Ελλάδα

19/04/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ η ημερίδα «Jazz Democracy»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ και επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας της Jazz, θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στην αίθουσα των Ηνωμένων Εθνών Trusteeship Chamber Hall της Νέας Υόρκης, η ημερίδα «Jazz Democracy».

 

18/04/2018 : Το Νότιο Αιγαίο στους πρωταγωνιστές της τουριστικής ανάπτυξης- Στόχος η ευημερία και η πρόοδος σε όλα τα νησιά. Ομιλία της Υπ. Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Ρόδο

Με συγκεκριμένο σχέδιο η κυβέρνηση ενισχύει την τουριστική εξωστρέφεια του Νοτίου Αιγαίου, οδηγεί στις υψηλότερες τουριστικές επιδόσεις όλων των εποχών και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία όλων των νησιών της Περιφέρειας, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην ομιλία τηςστο 13οΠεριφερειακό Συνέδριο στη Ρόδο.

 

16/04/2018: Στην Αθήνα το κορυφαίο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων ASTA με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του ΕΟΤ Ενθουσιασμένοι οι τουριστικοί πράκτορες των ΗΠΑ με την Ελλάδα

Την έναρξη του κορυφαίου συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Γραφείων ASTA Destination Expo 2018 στην Αθήνα, κήρυξε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην εντυπωσιακή τελετή την Κυριακή στο Ηρώδειο.

 

16/04/2018 : Με τη συμμετοχή του ΕΟΤ ταξίδι εξοικείωσης Ρώσων δημοσιογράφων στα Ιόνια Νησιά.

Με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για θαλάσσιο τουρισμό, το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης στα Ιόνια Νησιά από τις 21 έως τις 27 Απριλίου 2018 ειδικών στο θαλάσσιο τουρισμό Ρώσων δημοσιογράφων .

 

13/04/2018 : O EOT στη 10η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Zabrze της Πολωνίας.

Με τη συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας ανοίγει σήμερα τις πύλες της ( 13 - 15 Απριλίου) η 10η Διεθνής Τουριστική Έκθεση στο Zabrze της Πολωνίας μετά από πρόσκληση της Δημάρχου της πόλης.

 

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται σήμερα στην ίδια πόλη, το 15ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Βιομηχανική Κληρονομιά & Τα Προϊόντα Της Γης και η σχέση τους με τον Τουρισμό».

11/04/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ η παραγωγή «A Μusical Journey to Greece»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθούν τα κονσέρτα κλασικής μουσικής από το Chamber Music Society of Lincoln Center (CMS) της Νέας Υόρκης από τις 12 έως τις 15 Απριλίου σε επιλεγμένους χώρους και μνημεία πολιτισμού στη Θεσσαλία. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλίας ως πολιτιστικού προορισμού.

 

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.