16/02/2018 : Τις επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό παρουσίασε ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας στο ξενοδοχειακό φόρουμ Adria Tourism στο Ζάγκρεμπ

Τις ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό σε αυτήν την περίοδο διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης του, παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας σε ομιλία του στο Adria Tourism Forum για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

 

14/02/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ η Έκθεση «5th Boat & Fishing Show και Sea & Tourism Expo»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση «5th Boat & Fishing Show και Sea & Tourism Expo» από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Helexpo Maroussi».

 

Η προώθηση του θαλάσσιου και αλιευτικού τουρισμού στην Ελλάδα -τη χώρα με την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Μεσόγειο (15.147 χλμ), το ήπιο κλίμα και τους διεθνώς αναγνωρισμένους προορισμούς – ενισχύει σημαντικά την Εθνική στρατηγική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

 

13/02/2018: Για τρίτη συνεχή χρονιά μεγάλη αύξηση στις αφίξεις Ισραηλινών τουριστών στην Ελλάδα – Με περίπτερο ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ ΙΜΤΜ και επαφές για την δυναμική προώθηση του ελληνικού τουρισμού

Νέα αύξηση καταγράφουν οι κρατήσεις από το Ισραήλ προς την Ελλάδα, διατηρώντας τη δυναμική της διψήφιας αύξησης της περσινής χρονιάς, όπως προέκυψε από τις επαφές του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνου Τσέγα με παράγοντες της ισραηλινής τουριστικής βιομηχανίας στη διεθνή τουριστική έκθεση του Ισραήλ ΙΜΤΜ 2018 στο Τελ-Αβίβ.

 

12/02/2018: Με την αιγίδα του ΕΟΤ το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κέρκυρας

Με την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Κέρκυρας θα διεξαχθεί το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κέρκυρας «Corfu Food & Wine Festival» από 9 έως 13 Μαϊου 2018.

 

Πρόκειται για μια σημαντική δράση, στη διοργάνωση της οποίας συμμετέχουν μεταξύ άλλων το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Λέσχη Αρχιμαγείρων, η Ένωση Ξενοδόχων κ.α. που στόχο έχει την ανάδειξη της γαστρονομίας ως κύριου χαρακτηριστικού της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού.

07/02/2018 : Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού και Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον ελληνικό τουρισμό – Συναντήσεις του Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γ. Τζιάλλα στις Βρυξέλλες με επιτελικά στελέχη της ΕΕ

Με υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας στις Βρυξέλλες με στόχο την ανάπτυξη άμεσης συνεργασίας και την εφαρμογή των μακροπρόθεσμων πολιτικών για την τουριστική ανάπτυξη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες διάθεσης και αξιοποίησης αναπτυξιακών πόρων και εργαλείων στον τουρισμό μετά το 2020, οπότε λήγει η τρέχουσα προγραμματική περίοδος.

 

06/02/2018 : Με την υποστήριξη του ΕΟΤ το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Βελιγράδι

Με την οικονομική υποστήριξη του ΕΟΤ - μέσω του Γραφείου του στη Σερβία - διοργανώνεται το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Βελιγράδι από τις 15 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2018, με σημαντικές παραγωγές από διεθνούς κύρους χορευτικές ομάδες.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού της Σερβίας και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

02/02/2018 : Το Υπουργείο Τουρισμού καταρτίζει οδικό χάρτη για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού - Ομιλία της Γενικής Γραμματέως Τουρισμού Ευρυδίκης Κουρνέτα στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό

Το Υπουργείο Τουρισμού καταρτίζει οδικό χάρτη που θα περιλαμβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας Τουρισμού, κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, σε ομιλία της κατά την έναρξη του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του HAPCO για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό με τίτλο “Ραγδαίες αλλαγές – Νέες τάσεις και προκλήσεις”.

 

02/02/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ το «2ο Συνέδριο HOTEL TECH»

Με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου το «2ο Συνέδριο HOTEL TECH» στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Wyndaham Grand Athens.

 

31/01/2018: Με την αιγίδα του ΕΟΤ το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι

Με την αιγίδα του ΕΟΤ πραγματοποιείται για μια ακόμα χρονιά ένα από τα πιο εντυπωσιακά δρώμενα των Αποκριών στην Ελλάδα, «το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι».

 

Με έθιμα που έχουν τις ρίζες τους στον περασμένο αιώνα αλλά και πρωτότυπες ιδέες, η πόλη του Ρεθύμνου εμπλουτίζει το τουριστικό της προϊόν με πολιτιστικές δράσεις, ενισχύει την εικόνα της στο εγχώριο και διεθνές κοινό και επεκτείνει την τουριστική περίοδο με τη συμμετοχή και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

31/01/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιων Θαλασσίων Σπορ και Τουρισμού «boot 2018» στο Ντίσελντορφ

 

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.