ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – FAM TRIPS - WORKSHOPS

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται, τόσο μέσω της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΟΤ, όσο και από τα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού, αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο Δημοσίων Σχέσεων. Ο διττός χαρακτήρας αυτών των δράσεων, μέσω της στοχευμένης οργάνωσής τους, επιτρέπει την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία γνωριμιών και επαφών μεταξύ των οργανωτών και των προσκεκλημένων σε αυτές (Tour Operators, Travel Agents, παραγόντων τουριστικής αγοράς, κλπ.), αφού δίνεται έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην ανταλλαγή πληροφοριών.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εξωτερικού, μεταξύ άλλων, έχει ως κύρια ομάδα στόχο τους opinion leaders (δημοσιογράφους τουριστικού ρεπορτάζ, ταξιδιωτικούς πράκτορες, προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας, κλπ.) με στόχο την διαμόρφωση της κοινής γνώμης και κατά συνέπεια της τουριστικής ζήτησης μέσω αυτών.
Σ΄αυτό το πλαίσιο οργανώνονται και πραγματοποιούνται ταξίδια εξοικείωσης (Fam Trips) με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την διαφοροποίησή του σε σχέση με ανταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς.
Μέσω ενός ταξιδιού εξοικείωσης μπορεί κανείς να γνωρίσει, να βιώσει προσωπικά και να διαμορφώσει πλήρη εικόνα όλων των στοιχείων που συνθέτουν το τουριστικό προϊόν μας, και κάνουν την Ελλάδα μοναδικό τουριστικό προορισμό.
Αυτές οι εμπειρίες αποτελούν το έναυσμα που οδηγεί τους opinion leaders να μιλήσουν ή να γράψουν γι΄αυτές, με τρόπο που θα επηρεάσει αποτελεσματικά την τουριστική ζήτηση.

 

Δράσεις Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΤ, έτους 2016

 

 

Απολογισμός Γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού, έτους 2015

 

Ενδεικτικές Δράσεις - Εκδηλώσεις Γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού, έτους 2013

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑΣ

 

 

Ενδεικτικές Δράσεις - Εκδηλώσεις Γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού, έτους 2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΒΕΛΓΙΟΥ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ

 

 

Ενδεικτικές Δράσεις - Εκδηλώσεις Γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού, έτους 2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΗΠΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ & ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΡΩΣΙΑΣ

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.